NETWERKORGANISATIE VAN AOC’S EN VBG
Naar groenonderwijs.nl

Routebeschrijving

De AOC Raad is gevestigd in het gebouw PLUS ULTRA, op de campus van Wageningen Universiteit. Het gebouw ligt direct naast P4, tussen Friesland Campina en Campus Plaza in. PLUS ULTRA heeft een eigen parkeerterrein achter het gebouw.

Op dit moment wordt er gebouwd naast PLUS ULTRA. U kunt niet meer net Friesland Campina linksaf, maar moet iets verder door rijden tot na het gebouw en dan rechts. Het parkeerterrein voor Plus Ultra staat aangegeven met gele bordjes.

De ingang is aan de rechterkant (vanaf de weg gezien), de AOC Raad bevindt zich op de vierde verdieping.

Ons adres:

Bronland 12-A
6708 WH Wageningen

T: 0318-648900
E: info@aocraad.nl

Routebeschrijving:

Het campusterrein van Wageningen Universiteit bereikt u met de auto vanaf de Mansholtlaan (N781).

Komend vanaf de A12 neemt u afslag 24 (Ede-Wageningen) en gaat u bij de stoplichten linksaf richting Wageningen. Bij de rotonde gaat u rechtsaf het campusterrein op (Droevendaalsesteeg). Komt u vanaf de richting Wageningen, dan is dat linksaf.

Op het campusterrein gaat u direct linksaf Bronland in (volg de bordjes naar P4). De weg maakt voor het gebouw van Friesland Campina een haakse bocht naar rechts. Vlak na deze bocht (voor P4) gaat u linksaf naar de achtergelegen parkeerterreinen (deze weg is niet op het kaartje zichtbaar, zie onderstaande foto). Plus Ultra ziet u dan al liggen.

 

Rij tot voorbij het gebouw en ga daar rechtsaf gaat, ga aan het einde links en dan rechts het parkeerterrein van Plus Ultra op (achter het gebouw, zie foto). 

 

De hoofdingang bevindt zich vanaf hier gezien aan de linkerkant van het gebouw. De AOC Raad is gesitueerd op de vierde verdieping van Plus Ultra.


Openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Ede-Wageningen gaat er elk kwartier (tijdens spitsuren nog vaker) een rechtstreekse bus van de campus van Wageningen UR. Deze brengt u in ongeveer 15 minuten naar de campus.

Straks kunt u ook gebruik maken van de eerste zelfrijdende bus (de WEpod) die gaat rijden tussen het station en de campus. Het is het eerste zelfrijdend voertuig in de wereld dat passagiers gaat vervoeren.