NETWERKORGANISATIE VAN AOC’S EN VBG
Naar groenonderwijs.nl
Bureau Erkenningen 19 juni 2017

Vacature administratief medewerker Bureau Erkenningen

Vacature administratief medewerker Bureau Erkenningen

In oktober gaat de vaste medewerker van Bureau Erkenningen met pensioen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega, die het hoofd van Bureau Erkenningen kan ondersteunen. Kun jij zelfstandig werken en ben je enthousiast, vriendelijk en beschik je over goede contactuele eigenschappen? En voel jij je thuis in de groene (agrarische) sector en het groene onderwijs? Dan zoeken we jou!

ZELFSTANDIG WERKENDE ADMNISTRATIEF MEDEWERKER

De functie
Samen met de bureaumanager AOC Raad ben je (mede)verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratieve en organisatorische ondersteuning van Bureau Erkenningen. De werkzaamheden bestaan uit:

  • aannemen en afhandelen van telefonische vragen voor (het hoofd van) Bureau Erkenningen
  • administratieve organisatie van Bureau Erkenningen
  • het (mede) organiseren van evenementen en bijeenkomsten
  • postregistratie
  • archivering
  • externe communicatie met kennisaanbieders, exameninstellingen en stakeholders
  • het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers

Je directe aanspreekpunt en leidinggevende is het hoofd van Bureau Erkenningen.

Functie-eisen
De functie vereist mbo werk- en denkniveau. De functieomvang is 0.5 fte en kan eventueel ook als duobaan vervuld worden. Standplaats is Wageningen.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie in een prettige werksfeer. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, salaris in schaal 6 conform CAO MBO/BVE. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure
Sollicitaties (CV en motivatie) kunnen tot 1 juli per email worden gestuurd aan Bureau Erkenningen, t.a.v. de heer A.G. de Groot, Bronland 12A, 6708 WH Wageningen, email: info@aocraad.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Jacobs, tel. 0318-648 900.
Gesprekken vinden plaats in week 27 en 28. Indiensttreding per 1 september 2017.

Bureau Erkenningen

Bureau Erkenningen (BE) voert in opdracht van Rijksoverheid taken uit op het gebied van gewasbescherming en biociden. Het is ondergebracht bij de AOC Raad. De taak van BE is het beoordelen van cursusplannen gewasbescherming, het inspecteren van de uitvoering van de cursussen gewasbescherming en de administratie van deelnames aan de cursussen. Bureau Erkenningen reikt vakbekwaamheidsbewijzen gewasbescherming uit.


Meer nieuws