NETWERKORGANISATIE VAN AOC’S EN VBG
Naar groenonderwijs.nl
Groen Kennisnet 06 april 2018

Gratis workshop Groen Kennisnet

Gratis workshop Groen Kennisnet

Wat heeft Groen Kennisnet te bieden, hoe kun je dat allemaal vinden en wat kun je ermee voor je onderwijs en eigen professionalisering? Groen Kennisnet verzorgt workshops van 2,5 uur waarin docentengroepen zich oriënteren op wat dit kennisplatform hen kan bieden en ervaren in korte praktische oefeningen hoe dat werkt. De workshop is gratis.

GKN ontsluit kennis voor voedsel  en groen door deze te borgen, te ontsluiten en vindbaar te maken. Deze kennis omvat o.a. vakbladartikelen, video’s, leermateriaal, rapporten en presentaties. Op enkele collecties leermateriaal van commerciële uitgevers na, zijn deze kennisbronnen kosteloos beschikbaar op www.groenkennisnet.nl. Met inmiddels een half miljoen beschikbare kennisbronnen die doorlopend wordt aangevuld, biedt GKN een goede kennisbasis voor het groen onderwijs voor het actualiseren van het onderwijs, het maken van opdrachten en professionalisering.

Uit onderzoek naar het gebruik van deze kennisbronnen, blijkt dat veel docenten van AOC’s en het HAO niet weten wat Groen Kennisnet voor hen kan betekenen. Daarom verzorgt Groen Kennisnet workshops voor docenten op locatie.

Voor de verzorging van deze workshops rekent Groen Kennisnet geen kosten. Onderwijslocaties (AOC, HAO), docentengroepen, studentengroepen HAO, CIV- of COE-teams of, samenwerkingsverbanden kunnen een workshop aanvragen.

Voorwaarden
De workshop duurt 2,5 uur en wordt op locatie van de deelnemers verzorgd.
De deelnemers beschikken over een device (ipad of laptop) en de onderwijslocatie faciliteert een leslokaal met beamer en goede wifi-verbinding.
De deelnemersgroep voor een workshop bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 personen

 


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws