NETWERKORGANISATIE VAN AOC’S EN VBG
Naar groenonderwijs.nl
AOC Raad 31 oktober 2017

Bereikbaarheid AOC Raad en Bureau Erkenningen

Bereikbaarheid AOC Raad en Bureau Erkenningen

De (telefonische) bereikbaarheid van de AOC Raad en Bureau Erkenningen is gewijzigd. Het kantoor is vanaf heden een beperkt deel van de dag bemand. Komt u op bezoek, lees dan even de informatie over het liftgebruik en de aangepaste route in verband met de nieuwe bouwwerkzaamheden naast gebouw Plus Ultra.

Telefonische bereikbaarheid en bezetting
De AOC Raad is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 14.00 uur (telefonisch) bereikbaar. Voor ondersteuning door Bureau Erkenningen kunt u op deze dagen terecht van 8.30 tot 12.30 uur. Vragen en opmerkingen die per mail worden gesteld, worden op deze dagen zoveel mogelijk afgehandeld.

Nieuwe secreatriaatsmedewerker Bureau Erkenningen
Vanaf heden geniet Ina Lagendijk van haar welverdiende pensioen. Monique Houthuijzen is de nieuwe secretriaatsmedewerkster. 

Gebruik lift
Voor het gebruik van de lift is voortaan een toegangskey nodig. De receptioniste op de begane grond zorgt ervoor dat  gasten de lift naar de gewenste verdieping kunnen nemen. Vanaf een verdieping naar de begane grond kan zonder toegangskey. Naar andere verdiepingen is wel een toegangskey nodig. Moet u van het kantoor (op de vierde verdieping) naar de grote vergaderzaal (op de derde), dan kan dat het beste via de trap, of vraag het secretariaat van de AOC Raad: zij beschikken ook over een toegangskey.

Bouwwerkzaamheden op campus Wageningen
Naast Plus Ultra wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Het parkeerterrein is hierdoor niet altijd via de gebruikelijke toegangsweg te bereiken. Meestal moet u iets verder door rijden en vlak voor de AH To Go linksaf. Volg de aanwijzingen langs de route. 
 


Meer nieuws